top of page

Acerca de

D3203F31-9EF8-4A6F-8B92-AE80A3C06C95.jpg

SNICKARE & TRÄARBETARE

VI BYGGER FÖR FRAMTIDEN OCH SÖKER SNICKARE! 

Vill du bli en del av vårt proffsiga team? Nu finns chansen. 

 

Vi söker dig som är snickare/träarbetare för att hjälpa oss verkställa våra spännande nyvunna projekt i Härnösand med omnejd. För att passa hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du är också självständig, ordningsam, initiativrik och har en god förmåga att jobba i team. Vi ser gärna att du innehar B-körkort och har arbetslivserfarenhet från branschen. 

 

Dina arbetsuppgifter hos oss kommer vara både nybyggnationer, ombyggnationer och renoveringar av såväl bostäder som lokaler med allt vad det innebär. Vi jobbar i byggprojektens skeden från början till slut, vilket betyder att dina arbetsuppgifter kan komma att innefatta grundkonstruktion, såväl som att bygga träkonstruktion för stommar eller mellanväggar, men också montage av byggelement och att sätta den sista finishen vid exempelvis listning och dylikt. 

 

OM OSS

JA Skogström AB (JASAB) är ett byggföretag som startades 2007.

Sedan dess har vi utfört många projekt som vi är väldigt stolta över. Vi bygger för framtiden och för ett hållbart samhälle. Våra kunder är främst större privata bolag och beställare i offentlig sektor. 

Vi är det lilla företaget med det stora engagemanget. Vi är en effektiv producent med kompetenta medarbetare som agerar långsiktigt i samarbetet med våra kunder. Vi erbjuder våra kunder en hög servicegrad och leveranssäkerhet, och arbetar alltid för att överträffa våra kunders alla förväntningar. På JASAB jobbar vi med hälsa och säkerhet i det första rummet. För oss är det viktigaste att du trivs och känner dig trygg och säker på jobbet, varje dag. 

 

 

URVAL AV PROJEKT VI GENOMFÖRT 

-Om- och tillbyggnad vattenreningsverk Härnösand, HEMAB 

-Nybyggnad MAX Hamburgare, Härnösand, Mana Entreprenad

-Ombyggnad kontorslokaler Norra Skog Örnsköldsvik, Nyfosa 

-Ombyggnad av kontorslokaler Rådhuset 4, Härnösands Kommunfastigheter 

-Nybyggnad 28 st lägenheter Bryggaren 2 Härnösand, WH Fastigheter

 

 

Skicka oss din ansökan redan idag.

Urval sker löpande! 

anders@jasab.se

 

070-697 31 20  

bottom of page